
Меню
К концепції якості наших страв ми підійшли з особливою ретельністю та душею. Принципово вона націлена на здорове та збалансоване харчування для усіх вихованців, а тому маємо наступне:
Розроблено смачне меню з урахуванням вікових особливостей вихованців. Ми пропонуємо 4-х разове харчування (сніданок гарячий (8.30), ланч (10.30), комплексний обід (12.30-13.30), полуденок (15.30-16.30).
Ми ретельно обираємо своїх постачальників продуктів, та щодня слідкуємо за якістю продуктів, які отримуємо.
М’ясні страви готуються з охолодженого м’яса індика, курки, та телятини. Рибні страви готуються виключно з філе морських риб.
Пекарня щодня забезпечує комплекс хлібобулочними (бездріжджовий хліб: кукурудзяний, пшеничний, гречаний, ячмінний, тощо) виробами, та кондитерськими виробами.
Щорічно ми заморожуємо понад 2000 тони свіжих ягід та овочей, що дозволяє використовувати регіональні продукти протягом осінньо-зимового періоду.
Вся їжа готується на фільтрованій воді.
Готові розробити та забезпечити індивідуальне меню, згідно з особливими потребами конкретної дитини.
Кухарі
Наші два шеф-кухаря спеціалізуються на дитячому на підлітковому харчуванні. Допомагають їм ще команда з 5-ти кухонних робітників.
Оснащення
Кухня комплексу, обладнана сучасним професійним обладнанням: пароконвектоматами, пекарськими печами, холодильними камерами, кухонними приладами та ін. від європейських виробників: Modular, Polair, Robot Coupe,Кenwood, та ін.