Меню
У режимі школи повного дня велике значення надається організації раціонального, збалансованого харчування відповідно до віку і стану здоров’я учнів. Меню розроблено з урахуванням харчової цінності та добової потреби дитячого організму, враховуються смакові вподобання вихованців.
Ми забезпечуємо 4-х разове харчування:
- сніданок гарячий (8.30),
- ланч (10.30),
- комплексний обід (12.30-13.30),
- підвечірок (15.30-16.30).
Адміністрація школи здійснює постійний контроль щодо якості продуктів харчування, які постачаються.
М’ясні страви готуються з охолодженого м’яса індика, курки та телятини.
Рибні страви готуються лише з філе морських риб.
Власна пекарня щодня забезпечує комплекс хлібобулочними (бездріжджовий хліб: кукурудзяний, пшеничний, гречаний, ячмінний тощо) та кондитерськими виробами.
Щороку працівниками школи закуповуються і заморожуються понад 2000 тон свіжих ягід та овочів, що дозволяє учням споживати регіональні продукти протягом осінньо-зимового періоду.
Для приготування їжі використовується фільтрована вода.
Наші спеціалісти готові розробити меню для дітей, які потребують індивідуального харчування.
Кухарі
Нашу команду очолюють професійні шеф-кухарі, які спеціалізуються на дитячому та підлітковому харчуванні.
Технічне оснащення
Кухня комплексу забезпечена сучасним професійним обладнанням (пароконвектоматами, пекарськими печами, холодильними камерами, кухонними приладами тощо) провідних європейських виробників: Modular, Polair, Robot Coupe, Кenwood, та ін.