Харчування

Меню

У режимі школи повного дня велике значення надається організації раціонального, збалансованого харчування відповідно до віку і стану здоров’я учнів. Меню розроблено з урахуванням харчової цінності та добової потреби дитячого організму, враховуються смакові вподобання вихованців.

 

Ми забезпечуємо 4-х разове харчування:

- сніданок гарячий (8.30),

- ланч (10.30),

- комплексний обід (12.30-13.30),

- підвечірок (15.30-16.30).

Адміністрація школи здійснює постійний контроль щодо якості продуктів харчування, які постачаються.

М’ясні страви готуються з охолодженого м’яса індика, курки та телятини.

Рибні страви готуються лише з філе морських риб.

Власна пекарня щодня забезпечує комплекс хлібобулочними (бездріжджовий хліб: кукурудзяний, пшеничний, гречаний, ячмінний тощо) та кондитерськими виробами.

Щороку працівниками школи закуповуються і заморожуються понад 2000 тон свіжих ягід та овочів, що дозволяє учням споживати регіональні продукти протягом осінньо-зимового періоду.

Для приготування їжі використовується фільтрована вода.

Наші спеціалісти готові розробити меню для дітей, які потребують індивідуального харчування.

Кухарі

Нашу команду очолюють професійні шеф-кухарі, які спеціалізуються на дитячому та підлітковому харчуванні.

Технічне оснащення

Кухня комплексу забезпечена сучасним професійним обладнанням (пароконвектоматами, пекарськими печами, холодильними камерами, кухонними приладами тощо) провідних європейських виробників: Modular, Polair, Robot Coupe, Кenwood, та ін.